Изработка на уеб сайт

Фирма IT BUSINESS SOLUTIONS Ltd ви представя едно много мощно решение за изработка на уеб сайт с адаптивен дизайн за малък или корпоративен бизнес, агенции и персонални уеб сайтове. Цялостният дизайн е изработен, така че основните акценти на вашия уеб сайт да бъдат върху съдържанието (изображения, текст и видео) .Също така има възможност за редакции към темата за съвпадане на нуждите на клиента ви.

Научете повече

Управление на кампании в Google AdWords

Google Adwords е рекламна платформа на Google, чрез която можете да достигнете до максимален брой клиенти. Вашата реклама се показва, когато потенциални клиенти търсят услуга или продукт чрез ключови думи в Google. Можете да достигнете до подходящи клиенти на подходящи уеб сайтове навсякъде в мрежата. Разнообразни опции Ви дават възможност да насочвате по вида на уеб сайта, типа на аудиторията или чрез ремаркетинг, когато и където има полза от това. Нека клиентите Ви виждат в момента, в който търсят с Google това, което предлагате.

Какви са ползите от Google Adwords:

  • Измеримост, отчетност, гъвкавост
  • Лесен достъп до информация за рекламите Ви
  • Рекламирайте локално или глобално
  • Достигайте до точните хора в точния момент

SEO оптимизация и социални мрежи

Популяризирайте своя уеб сайт и осъществете пряк контакт с потребителите.

Създаването на един сайт е само половината от пътя до успеха. Оптимизирането му за Google, Yandex или Bing ще направи вашия сайт и бранд познаваем. Класирането в търсачката ще ви доведе необходимия трафик и клиенти, за които всеки бизнес се бори ежедневно. SEO оптимизацията е процес, който цели да позиционира вашият сайт на топ място в Google. То е неразделна част от онлайн маркетинга и като такава е препоръчително да присъства във вашите инструменти за привличане на клиенти. SEO оптимизацията и класирането на сайта Ви по основни ключови думи и фрази на добри позиции ще увеличи продажбите Ви, пропорционално с броя клиенти, които ще разберат за вашият бизнес. Обадете се още сега, за да получите резултати!

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ